x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a baricadat în dormitor pentru a se apăra de soţul de 90 de ani!

S-a baricadat în dormitor pentru a se apăra de soţul de 90 de ani!

07 Ian 2013   •   22:02
S-a baricadat în dormitor pentru a se apăra de soţul de 90 de ani!

Deşi contul bancar i-ar fi permis numeroase mijloace de distracţie, un saudit nonagenar a hotărât că cel mai bine cu planurile sale de viitor s-ar potrivi o soţie tânără, cât mai tânără!

Cu nonşalanţa cu care şi-a cumpărat probabil o cămilă, ultimul model de bolid sau yacht-ul, moşneagul a bătut palma cu tatăl unei tinere în vârstă de numai 15 ani, căsătorie la promoţie, pentru numai 17,500 de dolari.

După masă, dans şi felicitări urma firesc noaptea nunţii, numai că, într-un gest de adevărată revoltă faţă de tradiţiile arabe, copila s-a baricadat în dormitor, şi, spre norocul său, uşa a rezistat în faţa asalturilor amorezului de 90 de ani.

Simţindu-se înşelat, soţul intenţionează să dea în judecată familia adolescentei, solicitând returnarea sumei pe care a plătit-o, şi daune morale. Din păcate, justiţia îi va da dreptate, faptul că a plătit pentru fată preţul solicitat de către familie, însemnând şi oficializarea căsătoriei.

Media socială şi organizaţiile pentru drepturile omului din Arabia Saudită au comentat evenimentul considerând că în spatele tradiţiilor musulmane se ascunde un adevărat trafic de carne vie şi chiar pedofilie.
dailymail.co.uk

×