x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-au căsătorit şi au plecat în luna de miere. Ce i-a făcut soţul chiar în prima noapte

S-au căsătorit şi au plecat în luna de miere. Ce i-a făcut soţul chiar în prima noapte

25 Feb 2013   •   10:35
S-au căsătorit şi au plecat în luna de miere. Ce i-a făcut soţul chiar în prima noapte
O tânără în vârstă de 25 de ani aştepta cu nerăbdare luna de miere alături de şoţul ei cu care era împreună de şapte ani şi care avea o fetiţă. Însă, când totul părea perfect, totul s-a prăbuşit în jurul ei.

După câteva săptămâni de la nuntă, Kris şi Louise au plecat în luna de miere în Ibiza, unde bărbatul rezervase un sejur de vis, pentru 2.000 de lire.

În prima zi, cuplul a întâlnit două tinere, cu care s-au împrietenit şi au început să iasa împreună la masă. Totul părea în regulă, însă a doua zi, Louise s-a trezit singură în cameră.

Kris i-a spus că plecase la piscină dimineaţa devreme şi acolo s-a întâlnit cu Charlotte, una din tinere cunoscute cu o zi în urmă.

După două zile, în urma unei cine la care au luat parte şi cele două tinere, Kris şi Louise s-au certat, iar mireasa s-a trezit din nou singură în pat, scrie The Sun.

S-a dus direct în camera lui Charlotte, pe care a găsit-o dezbrăcată, alături de soţul ei. “Inima mea a fost zdrobită. Kris mi-a spus că nu mă iubeşte şi că vrea să divorţăm”.

Louise şi Kris s-au întors acasă fără să-şi mai vorbească, iar Charlotte a recunoscut că se culcase cu el chiar din prima noapte la Ibiza.

×
Subiecte în articol: casatorie luna de miere soţ noaptea nuntii