x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Sărurile de baie" l-au făcut să creadă că este un extraterestru care vorbeşte cu Iisus...

"Sărurile de baie" l-au făcut să creadă că este un extraterestru care vorbeşte cu Iisus...

25 Iun 2012   •   11:44
"Sărurile de baie" l-au făcut să creadă că este un extraterestru care vorbeşte cu Iisus...

Robert William White, in varsta de 20 de ani, este acuzat ca a lovit in cap cu o lopata o femeie de 77 de ani. Tanarul, care se afla sub efectul unor droguri sintetice, carora li se mai spune "saruri de baie", credea ca este extraterestru si ca vorbeste cu Iisus.

"Te urasc si vreau sa te omor!", i-ar fi spus White femeii in timp ce o lovea cu lopata, potrivit unui vecin, relateaza Daily Mail.

Politia l-a gasit pe tanar baricadat in apartament. "Ce spunea n-avea niciun sens", a declarat Bruce Fox, purtatorul de cuvant al Politiei din Glandale.

"Dumnezeu va iubeste pe toti", a strigat White in timp ce era condus de politisti spre sectie. Tanarul a mai spus ca este extraterestru si ca este capabil sa vorbeasca cu Iisus.

Potrivit ofiterilor, Robert White ar fi marturist ca a consumat "saruri de baie". Acest drog sintetic ascunde o substanta foarte violenta. "Pacientii ajung la spital cu comportamente ciudate, trebuie sa fie calmati si spun ca au luat saruri de baie, dar medicii nu stiu despre ce este vorba. Stiu despre cocaina, metadona, dar asta este ceva diferit", spune Mark Ryan, director al Louisiana Poison Centre.

Simptomele sunt cresterea temperaturii corpului, insensibilitatea la durere, delir, halucinatii si lungi momente de euforie sau crize de paranoia. 'Sarurile de baie' provoaca si o dezlantuire de violenta si dezvoltarea unei forte descrise de unii martori ca "supraomeneasca".

×