x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scenă INCREDIBILĂ la Cernăuţi. Directorul Spitalului Regional, cărat cu tomberonul prin tot oraşul şi forţat să-şi scrie demisia (VIDEO)

Scenă INCREDIBILĂ la Cernăuţi. Directorul Spitalului Regional, cărat cu tomberonul prin tot oraşul şi forţat să-şi scrie demisia (VIDEO)

de Veronica Micu    |    03 Oct 2014   •   09:25
Scenă INCREDIBILĂ la Cernăuţi. Directorul Spitalului Regional, cărat cu tomberonul prin tot oraşul şi forţat să-şi scrie demisia (VIDEO)

Sute de angajaţi ai Spitalului Regional Cernăuţi l-au luat pe sus, miercuri, pe directorul spitalului, Manoly Mihaychuk, şi l-au aruncat într-un tomberon. Medicului, acuzat de corupţie, i s-a cerut să demisioneze din funcţie.

Pentru că a refuzat, mulţimea l-a cărat cu tomberonul prin tot oraşul, până la sediul Administraţiei Regionale de Stat, scrie suceava.comisarul.ro. Aici, bărbatului i s-a cerut din nou să demisioneze de la conducerea Spitalului Regional Cernăuţi, însă Mihaychuk a refuzat şi a cerut să fie chemată o ambulanţă pentru că se simte rău.

Scroll pentru video

În cele din urmă, Manoly Mihaychuk a acceptat să îşi scrie cerea de demisie în timp ce încă se afla în tomberon. El a fost apoi scos din tomberon și preluat de un echipaj de ambulanţă.

Consiliul regional a acceptat demisia medicului şi urmează să desemneze un nou director la conducerea Spitalului Regional Cernăuţi.


×