x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Secretele zborurilor pe care nu le-ai fi ghicit niciodată

Secretele zborurilor pe care nu le-ai fi ghicit niciodată

03 Ian 2017   •   19:30
Secretele zborurilor pe care nu le-ai fi ghicit niciodată

Oamenii au avut, au şi vor avea întotdeauna o curiozitate legată de zboruri. Reedit a încercat recent să satisfacă dorinţele pasagerilor şi să întrebe însoţitorii de zbor ceea ce nu ştiu pasagerii.

Utilizatorii reţelei de socializare au fost întrebaţi: „Ce nu ştiu pasagerii?”

Iată răspunsurile:

Numără locurile către cea mai apropiată ieşire din avion. Este o şansă pe care nu vei fi capabil să o vezi în anumite cazuri de urgenţă.

Într-o situaţie în care vei fi nevoit să îţi acoperi capul, nu îţi bloca mâinile şi pune-le unele peste altele. Dacă va pica ceva pe mâna ta, sau în cap, vei avea o mână liberă pentru a te salva.

Nu schimba scutecele pe măsuţa din faţa ta, de pe spătarele scaunelor. Nu este igienic iar unii oameni mănâncă pe ea.

„Am lucrat cu oameni vârstnici şi unul dintre pasageri era un fost pilot care şi-a dat seama în mijlocul zborului că demenţa sa a progresat, pentru că nu îşi putea aminti unde zboară”.

Dacă ai nevoie urgentă la baie, pune hârtie igienică pe vasul de toaletă pentru a nu lăsa pete.

„Este obligatoriu să fii atent în cele trei minute ale demonstraţiei însoţitorilor de zbor şi să fixezi cea mai apropiată ieşire, sau alternativele, pentru că nu ştii când va trebui să te descurci pe cont propriu”.

„Este aproape imposibil ca turbulenţele să ducă la prăbuşirea unui avion. Turbulenţele pot deveni periculoase în cazul în care există obiecte zburătoare din avion, inclusiv oameni care nu poartă centurile de siguranţă. Cele mai multe accidente se petrec la decolare şi la aterizare, de aceea vă punem să faceţi toate acele lucruri înainte de decolare şi de aterizare”.

„Un număr surprinzător de mare al întârzierilor este cauzat de pasageri. Da, pasagerii. Îţi aduci aminte de ultima întârziere, care a fost pusă pe seama mentenanţei? Ei bine, ea a fost cauzată de un bărbat care a încercat alarma de fum cu o ţigară aprinsă”.

„Uneori, întârzierile sunt cauzate de însoţitorii de zbor care nu se prezintă la post, iar compania aeriană se luptă să facă rost de o persoană de rezervă programată”.

Sursa: Indy100.com

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: secrete zboruri avioane