x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şerban Brădişteanu: Nu se vor mai da informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase

Şerban Brădişteanu: Nu se vor mai da informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase

22 Iun 2012   •   10:44
Şerban Brădişteanu: Nu se vor mai da informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase

Incepand de vineri, nu se vor mai furniza informatii despre starea de sanatate a lui Adrian Nastase, la dorinta familiei, a anuntat seful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculara de la Spitalul Floreasca, dr. Serban Bradisteanu. Acesta a precizat ca pacientul este la Terapie Intensiva si nu a fost evacuat niciun moment.

Bradisteanu a afirmat ca prof. dr. Ioan Lascar, care a condus echipa care l-a operat pe Nastase, are foarte multi ani de experienta in domeniul traumatologiei si a operat numeroase plagi impuscate. Medicul a facut referire si la faptul ca prezenta sa in sala de operatie era necesara, intrucat in zona afectata sunt multe vase importante.

Adrian Nastase este vizitat doar de medici, a precizat dr. Bradisteanu.

Referitor cu conferinta de presa anuntata pentru aceasta dupa-amiaza de fiul lui Adrian Nastase, medicul a spus ca aceasta nu se va tine in spital.

Dr. Bradisteanu a mai spus ca decizia privind un eventual transfer al lui Adrian Nastase intr-o unitate din sistemul penitenciarelor apartine organelor in drept.

Fostul premier Adrian Nastase este internat la Spitalul Floreasca din Capitala inca de miercuri seara. El a fost supus joi unei interventii chirurgicale, in urma tentativei de suicid.

×