x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SFÂŞIETOR. Scrisoarea lăsată de o fetiţă de 12 ani, cu câteva luni înainte să moară de pneumonie (VIDEO)

SFÂŞIETOR. Scrisoarea lăsată de o fetiţă de 12 ani, cu câteva luni înainte să moară de pneumonie (VIDEO)

12 Ian 2015   •   12:56
SFÂŞIETOR. Scrisoarea lăsată de o fetiţă de 12 ani, cu câteva luni înainte să moară de pneumonie (VIDEO)

Părinţii unei fetiţe de 12 ani, din Tennessee, care a murit după ce s-a îmbolnăvit de pneumonie, au descoperit o scrisoare în camera micuţei, la câteva luni după decesul copilei. Taylor Scout Smith îşi scrisese singură scrisoarea, pe care trebuia să o citească după 10 ani, în momentul în care urma să împlinească 22 de ani, scrie Daily Mail.

Scroll pentru video

Biletul a fost scris în aprilie 2013 şi urma să fie citit în aprilie 2023. Din nefericire, în urmă cu câteva zile, Taylor s-a îmbolnăvit de pneumonie, iar doctorii nu au mai putut să o ajute.

Scrisoarea începe cam aşa: "Dragă Taylor, cum este viaţa ta din prezent? Acum, în urmă cu 10 ani, viata este destul de simplă".

"Felicitări pentru că ai terminat liceul. Dacă nu, du-te şi încearcă din nou. Trebuie să iei diploma. Ţi-ai luat deja casă? Dacă suntem la facultate, care este specializarea ta? În momentul acesta eu visez să devin avocată. Nu uita că au trecut 10 ani de când ţi-am scris asta. S-au întâmplat multe, şi lucruri bune şi lucruri rele, dar asta este viaţa şi trebuie să le îndurăm pe toate", continuă Taylor.

Fetiţa era foarte credincioasă şi, în scrisoare, ea îi reaminteşte lui Taylor de peste 10 ani să meargă la biserică.

Taylor a lăsat în urmă un frate mai mare şi doi părinţi îndureraţi.

×