x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Reprezentanții lui Sinead O'Connor îi cer lui Donald Trump să nu-i folosească muzica în campanie

Reprezentanții lui Sinead O'Connor îi cer lui Donald Trump să nu-i folosească muzica în campanie

de Redacția Jurnalul    |    04 Mar 2024   •   23:30
Reprezentanții lui Sinead O'Connor îi cer lui Donald Trump să nu-i folosească muzica în campanie

Reprezentanții lui Sinead O'Connor îi cer lui Donald Trump să nu-i folosească muzica în campania electorală. Un cântec al artistei decedate a fost utilizat la un miting politic. Sinead ar fi fost dezgustată, rănită și insultată, au spus reprezentanții ei.

Reprezentanții lui Sinead O'Connor i-au cerut lui Donald Trump să nu mai folosească muzica ei la mitingurile politice. Luna trecută, Trump a cântat cea mai cunoscută melodie a lui O'Connor, Nothing Compares 2 U, la un eveniment de campanie din Maryland.

Reprezentanții cântăreței susțin că „nu este exagerat să spunem că Sinead ar fi fost dezgustată, rănită și insultată” de folosirea muzicii sale.

„De-a lungul vieții ei, este bine cunoscut că Sinead O'Connor a trăit după un cod moral aprig definit de onestitate, bunătate, corectitudine și decență față de semenii ei. Așadar, cu indignare am aflat că Donald Trump a folosit interpretarea ei din Nothing Compares 2 U la mitingurile sale politice. Nu este o exagerare să spunem că Sinead ar fi fost dezgustată, rănită și insultată pentru ca munca ei să fie denaturată în acest fel de cineva pe care ea însăși l-a numit diavol biblic”, au spus aceștia, potrivit BBC.

O'Connor a murit în iulie anul trecut la vârsta de 56 de ani din cauze naturale.

Alți artiști care i-au cerut lui Trump și echipei sale să nu mai folosească muzica lor sunt The Rolling Stones, Johnny Marr de la The Smiths, Adele, Steven Tyler de la Aerosmith, Rihanna, Neil Young și Linkin Park.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: sinead o connor muzica donald trump