x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Soldaţii americani au arme inscripţionate cu coduri biblice secrete despre Iisus

Soldaţii americani au arme inscripţionate cu coduri biblice secrete despre Iisus

19 Ian 2010   •   00:00
Soldaţii americani au arme inscripţionate cu coduri biblice secrete despre Iisus

Compania din Michigan care livrează arme Pentagonului susţine că puştile sale întotdeauna au avut referiri la Noul Testament. Acestea apar de obicei pe lunetele armelor, care sunt folosite de trupe în Irak şi Afganistan, dar şi în antrenamentul soldaţilor.



Una din referiri este JN8:12 ce trimite la Ioan 8:12 - "Cel care mă va urma nu va păşi nicicând în întuneric, dar va avea lumina vieţii", cu trimitere la Iisus. În timp ce o alta, 2COR4:6, spune "Pentru Dumnezeu, care a poruncit luminii să iasă din întuneric, a luminat inimile noastre, pentru a da lumina cunoaşterii gloriei Domnului în faţa lui Iisus Hristos".

Trijicon a confirmat pentru ABCNews că adaugă referiri biblice codate la armele sale vândute armatei. Aceasta ar încălca Constituţia americană şi o serie de legi federale, susţine Michael "Mikey" Weinstein de la Fundaţia pentru Libertate Religioasă Militară, care susţine separarea bisericii şi statului în armată.

"Aceasta permite mujahedinilor, talibanilor, al Qaeda, jihadiştilor şi insurgenţilor să pretindă că sunt împuşcaţi cu armele lui Iisus" .

Potrivit analizelor, Trijicon a câştigat peste 100 milioane de dolari în contracte guvernamentale în anul fiscal 2008. În iulie 2009 a câştigat un contract de 33 milioane de dolari cu Pentagonul pentru a oferi o nouă optică pentru armele automate.

×
Subiecte în articol: externe