x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Credea ca o insala, dar era mai RAU! Un MONSTRU se ascundea in barbatul vietii sale (VIDEO)

Credea ca o insala, dar era mai RAU! Un MONSTRU se ascundea in barbatul vietii sale (VIDEO)

16 Ian 2015   •   13:09
Credea ca o insala, dar era mai RAU! Un MONSTRU se ascundea in barbatul vietii sale (VIDEO)

O femeie din Marea Britanie a marturisti intr-un interviu pentru ITV cumplita drama prin care a trecut dupa ce a descoperit cine era cu adevarat barbatul cu care se casatorise si cu care avea un copil.

Cand l-a cunoscut avea 19 ani si a fost dragoste la prima vedere, chiar daca el era cu opt ani mai in varsta.
S-au casatorit, au facut un copil si ar fi trebuit sa fie impreuna o viata intreaga, intr-o casnicie aproape de perfectiune, dar acestea au fost numai vise, care s-au spulberat brutal atunci cand a descoperit langa cine traia cu adevarat.

Relatia a inceput sa scartaie imediat dupa ce in viata lor a aparut fetita lor, barbatul s-a schimbat din ce in ce mai mult, de abia mai comunicau, era din ce in ce mai autoritar si seara se retragea in camera sa, la calculator, si iesea de acolo doar dupa ce ea adormea.

Femeia incepuse sa creada ca sotul sau are o aventura, dar adevarul pe care l-a descoperit intr-o dimineata a fost mult mai crancen: barbatul o viola in timpul noptii si inregistra video agresiunile sexuale.

Descoperirea a facut-o intr-o dimineata cand s-a trezit realizand ca sotul sau o molesta sexual cu un obiect.
“Desi eram ingrozita m-am prefacut ca dorm. Filma totul, a terminat destul de repede dupa care s-a dus in living, pretinzand ca se uita la niste prostii la televizor”, a marturisit femeia jurnalistilor britanici.

Dupa ce sotul sau a plecat la munca, a fugit la unul dintre vecini si i-a povestit toata intamplarea. Acesta a sfatuit-o sa il denunte pe agresor politiei.

Politistii au sosit imediat si au conficat laptop-ul si Xbox-ul folosit de sot. De asemenea, in dormitor, ascunse sub o piesa de mobilier, au fost descoperite alte sapte hard-disk-uri externe.

Pe toate dispozitivele confiscate, anchetatorii au descoperit peste 300 de inregistrari video pornografice, in care barbatul isi abuza sexual sotia, in tot acest timp inconstienta.
Politistii au presupus ca starea letargica a femeii era provocata de drogurile pe care barbatul i le-ar fi inoculat, dar testele de laborator nu au fost concludente.

"Cand anchetatorii mi-au spus ca nu sunt obligata sa ma uit la imagini deoarece erau tulburatoare, nu m-am gandit ca sunt atat de puternice. Pareau scene din filmele pentru adulti, iar eu nici macar nu ma miscam. Este ingrozitor sa vezi cum omul pe care l-ai iubit poate sa iti faca asa ceva", a declarat femeia in interviu.

Tinand cont de probele concludente pe care politia le-a pus la dispozitie, instanta l-a condamnat pe barbat la 12 ani de inchisoare pentru viol si agresiune sexuala.



×