x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Talibanii au fost atacaţi de OZN-uri! (VIDEO)

Talibanii au fost atacaţi de OZN-uri! (VIDEO)

08 Mai 2014   •   18:58
Talibanii au fost atacaţi de OZN-uri! (VIDEO)

Pe măsură ce forţele NATO se retrag din Afganistan, locuitorii zonelor în care se află extremiştii devin tot mai îngijoraţi de siguranţa viitorului lor. Se pare însă că  vor primi un ajutor “cosmic” de vreme ce OZN-urile au început să acţioneze în aceste zone, împotriva talibanilor.

Recent, soldaţii americani au capturat imagini incredibile în care apare un  obiect zburător neidentificat deasupra unei tabere a talibanilor. Imediat ce s-a apropiat de tabără şi a cercetat împrejurimile acesteia, OZN-ul a început să o bombardeze, provocând explozii  puternice.

Incidentul s-a produs în luna martie, dezvăluie tabloidul britanic Daily Mail. Ciudatul obiect zburător avea o formă triunghiulară şi plutea pe cer nu foarte departe de tabăra talibană.  Apoi s-a mişcat uşor şi imediat, din “burta” obiectului, au pornit atacurile care au provocat exploziile la sol, în tabăra talibană. Fasciculele de lumină emanate de presupusul OZN aveau luminozitate foarte mare, orbitoare. Ajunse la sol, provocau aceste explozii.  Nici un zgomot nu s-a auzit, nici în timpul mişcărilor ciudatului obiect, şi nici când acesta “a tras” cu raze în tabăra talibanilor.

Militarii care au înregistrat imaginile le-au analizat apoi şi au ajuns la concluzia că misteriosul obiect zburător nu era vreo dronă militară americană.  Misterul nu a fost încă dezlegat.  (S.Stancu)



×
Subiecte în articol: ozn