x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TE TREC FIORI RECI pe şira spinării! Ce au surprins doi turişti în timp ce vizitau ruinele unui celebru castel britanic (VIDEO)

TE TREC FIORI RECI pe şira spinării! Ce au surprins doi turişti în timp ce vizitau ruinele unui celebru castel britanic (VIDEO)

08 Oct 2014   •   10:57
TE TREC FIORI RECI pe şira spinării! Ce au surprins doi turişti în timp ce vizitau ruinele unui celebru castel britanic (VIDEO)

Dean şi Amy Harper, un cuplu din Birmingham, au avut parte de un episod pe care şi-l vor aminti mult timp de acum înainte. În timp ce vizitau ruinele celebrului Castel Dudley, din Marea Britanie, cei doi ar fi surprins într-o fotografie silueta unei femei îmbrăcate în gri, celebra "fantomă" despre care se spune ca ar fi Dorothy Beaumont şi care ar bântui castelul de secole, scrie The Mirror.

În imagine se vede silueta unei femei cu părul negru, îmbrăcată într-o rochie gri, alături de care stă o fetiţă. Cele două stau în pragul unei uşi a castelului.

"Ne-am dus să vizităm ruinele castelului şi am făcut mai multe fotografii. Seara, când ne-am uitat la imagini, Amy a văzut o strălucire, ca şi cum lumina ar fi fost aprinsă la ferestra de la nivelul superior. Când am mărit fotografia, în interiorul unei arcade, am văzut o doamnă alături de o fetiţă. Niciunul dintre noi nu suntem vânători de fantome, însă ne întrebăm dacă nu cumva este vorba despre celebra doamnă în gri", a declarat Dean.

Castelul Dudley a fost construit în 1701 şi este considerat cel mai bântuit castel din Marea Britanie. Legenda spune că Dorothy Beaumont bântuie caest loc după ce aceasta a murit alături de copilul ei, la scurt timp după naştere.

Pe patul de moarte, Dorothy a cerut să fie înmormântată lângă fiica ei şi ca soţul ei să fie prezent la ceremonie. Însă, niciuna dintre dorinţe nu a fost respectată aşa că, se presupune, că de atunci femeia în gri bântuie castelul.

×