x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Teama de medici şi pacienţi terorişti

Teama de medici şi pacienţi terorişti

de Anca Aldea    |    18 Iul 2007   •   00:00

Publicaţia online World Net Daily afirmă că mai multe spitale de peste Ocean au acordat in ultimii şase ani vize de intrare unor aşa-zişi medici din Pakistan şi alte ţări musulmane unde se află celule Al-Qaida, precum şi unor pretinşi pacienţi din aceleaşi zone.

La şase ani după atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 din New York şi la căteva săptămăni după atentatele eşuate de la Londra şi Glasgow, presa americană publică o serie de informaţii alarmante legate de felul in care potenţiali terorişti din lumea-ntreagă intră legal pe teritoriul Statelor Unite, unde işi pierd uşor urma.

EXEMPLE. Publicaţia online World Net Daily afirmă că mai multe spitale de peste Ocean au acordat in ultimii şase ani vize de intrare unor aşa-zişi medici din Pakistan şi alte ţări musulmane unde se află celule Al-Qaida, precum şi unor pretinşi pacienţi din aceleaşi zone, care solicitau medicilor americani tratamente gratuite pentru bolile lor. "Unele clinici au sponsorizat pacienţi străini, ajutăndu-i să primească vize pentru SUA. Aceştia nu au apărut niciodată la clinicile respective", scrie WND, oferind, ca exemplu, Centrul de sănătate Caster Eye din Beverly Hills, statul California. Medicii de aici au acceptat să ajute doi pacienţi - din Uganda şi din Sri Lanka - să urmeze tratamente in SUA. "Nici unul dintre aceşti pacienţi nu a venit la noi", a declarat medicul Diane Sylvester. WND aminteşte in context des-pre doctorii musulmani implicaţi in atentatelor eşuate din Marea Britanie, in urmă cu mai multe săptămăni. Doi dintre aceşti medici au aplicat pentru vize B-2, pretextănd că vor să lucreze in domeniu in SUA. Eforturile lor nu au avut nici un rezultat in SUA.

×
Subiecte în articol: externe