x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tensiuni la Buckingham: Noile episoade ale documentarului lui Harry și Meghan vor fi difuzate azi

Tensiuni la Buckingham: Noile episoade ale documentarului lui Harry și Meghan vor fi difuzate azi

de Redacția Jurnalul    |    15 Dec 2022   •   08:45
Tensiuni la Buckingham: Noile episoade ale documentarului lui Harry și Meghan vor fi difuzate azi
Sursa foto: Hepta

Trei noi episoade din documentarul Netflix al lui Harry și Meghan vor fi lansate joi, Palatul Buckingham pregătindu-se pentru mai multe reproșuri la adresa cuplului. Aceste episoade analizează relocarea cuplului din Marea Britanie în SUA și decizia de a se retrage din funcțiile regale de primă linie

Se așteaptă ca ultimele trei episoade care apar joi să analizeze relocarea cuplului din Marea Britanie în SUA și decizia celor doi de a se retrage din funcțiile regale de primă linie în ianuarie 2020, potrivit Sky News.

Netflix va publica a doua jumătate a serialului în șase părți al cuplului joi dimineața, după ce a publicat primele trei episoade la începutul acestei luni.

În trailerele care prezintă ultimele trei episoade, prietena lui Meghan, Lucy Fraser, și avocata familiei Sussex, Jenny Afia, acuză palatul că „alimentează” presa cu povești despre ducesă pentru a evita publicarea altor povești „mai puțin favorabile”.

Jenny Afia, parteneră la firma de avocatură media Schillings, este prima care apare, vorbind în timp ce sunt prezentate imagini de la Palatul Buckingham.

„A existat un fel de adevărat război împotriva lui Meghan și cu siguranță am văzut dovezi că au existat informări negative din partea palatului împotriva lui Harry și Meghan pentru a se potrivi agendei altor persoane”, spune ea.

Trailerul trece la Lucy Fraser, care spune: „Meg a devenit acest țap ispășitor pentru palat, așa că ei alimentau povești despre ea, indiferent dacă erau adevărate sau nu, pentru a evita ca alte povești mai puțin favorabile să fie tipărite”.

„Pur și simplu vedeai cum se desfășoară”, spune apoi și Meghan. „Cum ar fi, o poveste despre cineva din familie ar apărea pentru un minut și ei spun: 'trebuie să facă asta să dispară'”.

„Dar există spațiu pe pagina de start a unui site web, există spațiu acolo pe coperta unui ziar și trebuie să fie completat ceva acolo despre cineva regal”.

Un teaser anterior, lansat la începutul săptămânii, îl prezenta pe Harry spunând că „au fost fericiți să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu”, referindu-se la prințul William, pe lângă imagini ale Palatului Buckingham și titluri de ziare, inclusiv unul care spunea așa: „Nu am vrut să mint: "Regina ordonă un Megxit dur””.

Ultimele trei episoade vor fi difuzate la o săptămână după ce primele trei episoade au fost puse la dispoziție pentru streaming în întreaga lume.

În aceste prime episoade, telespectatorii i-au auzit pe Harry și Meghan vorbind despre presiunea pe care au simțit-o din cauza interesului mediatic față de viața lor și despre faptul că nu s-au simțit susținuți de familia regală.

Cuplul a semnat contracte, despre care se crede că valorează peste 100 de milioane de lire sterline, cu Netflix și Spotify, după ce a renunțat la funcția de membru senior al familiei regale.

Nici Palatul Kensington, care îi reprezintă pe Prințul și Prințesa de Wales, nici Palatul Buckingham nu au comentat serialul sau cel mai recent trailer, în ciuda acuzațiilor.

Sky News înțelege că oficialii palatului se concentrează în prezent pe slujba de colinde a Prințesei de Wales, care urmează să fie filmată joi la Westminster Abbey.

Evenimentul va avea ca scop punerea în lumină concongregații de aproape 2.000 de persoane care și-au ajutat comunitățile din Marea Britanie, precum și amintirea moștenirii reginei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: casa regală Harry şi Meghan