x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Toţi pasagerii avionului prăbuşit sunt de naţionalitate indiană

Toţi pasagerii avionului prăbuşit sunt de naţionalitate indiană

22 Mai 2010   •   00:00

Toţi cei 160 de pasageri ai avionului Boeing 737 al Air India Express, care s-a prăbuşit azi dimineaţă la aterizarea în Mangalore, în sudul Indiei, sunt de naţionalitate indiană, potrivit companiei aeriene căreia îi aparţine aeronava, relatează AFP.

Un avion al companiei Air India, care venea din Dubai, s-a prăbuşit sâmbătă la aterizarea în Mangalore, în sudul Indiei, provocând moartea a 159 de de persoane din totalul de 166 aflate la bord, acesta fiind cel mai grav accident aerian din ultimii zece ani din India, au anunţat autorităţile.

Avionul, un Boeing 737 al Air India Express, o filială a companiei publice Air India, care transporta 160 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit sâmbătă dimineaţa, în jurul orei locale 06.30 (04.00 ora României), după ce a ieşit de pe pistă din motive încă neelucidate, potrivit comandantului adjunct al poliţiei din Mangalore, R. Ramesh.

Potrivit Air India, printre cei 160 de pasageri de naţionalitate indiană figurează 137 de adulţi, 19 copii şi patru bebeluşi. Pilotul a fost identificat ca fiind un britanic de origine sârbă, Z. Glusica, angajat de companie în urmă cu doi ani.

×
Subiecte în articol: externe