x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TRAGEDIE în Alaska: 10 oameni au murit, după ce un avion de mici dimensiuni S-A PRĂBUŞIT pe aeroportul Soldotna (VIDEO)

TRAGEDIE în Alaska: 10 oameni au murit, după ce un avion de mici dimensiuni S-A PRĂBUŞIT pe aeroportul Soldotna (VIDEO)

08 Iul 2013   •   09:10
TRAGEDIE în Alaska: 10 oameni au murit, după ce un avion de mici dimensiuni S-A PRĂBUŞIT pe aeroportul Soldotna (VIDEO)

Zece persoane şi-au pierdut viaţa, după ce avionul taxi în care se aflau s-a prăbuşit pe aeroportul Soldotna din Alaska. "Erau zece persoane în avion şi au murit toate", a declarat căpitanul Lesley Quelland, informează CNN.

Agenţia pentru siguranţa transporturilor (NTSB) a declarat că va investiga cauzele prăbuşirii avionului de Havilland DHC-3 Otter. Potrivit şefului NTSB din Anchorage, Clint Johnson, nu este clar dacă accidentul s-a produs la decolare sau la aterizare, relatează NBC News.

Departamentul de poliţie din Soldotna a declarat că accidentul s-a produs în jurul orei 11.20 (22.20 ora României), iar când au ajuns serviciile de urgenţă, avionul era cuprins de flăcări.

"Echipele de prim-ajutor au încercat să scoată cadavrele persoanelor aflate la bord, precum şi să identifice victimele şi să anunţe membrii familiei", a precizat poliţia din Soldotna într-un comunicat.

×