x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tragedie în Spania: Patru români au murit arşi de vii într-o baracă improvizată din Barcelona (VIDEO)

Tragedie în Spania: Patru români au murit arşi de vii într-o baracă improvizată din Barcelona (VIDEO)

09 Apr 2012   •   10:23
Tragedie în Spania: Patru români au murit arşi de vii într-o baracă improvizată din Barcelona (VIDEO)

Patru persoane, care, potrivit primelor informatii, ar fi cetateni romani, au murit, in aceasta dimineata, in urma unui incediu care s-a produs in orasul Barcelona.

Potrivit cotidianului El periodico, incendiul a izbucnit in jurul orei 3:30, in cartierul Poblenou, Sant Martí din Barcelona, afectand o constructie improvizata in care se gaseau saltele si lemne.

Identitatea victimelor nu se cunoaste deocamdata dar, potrivit cotidianului citat, este vorba despre trei barbati si o femeie.

Joan Maria Soler, membru al asociatiei de locatari din Poblenou, a declarat ca ar putea fi vorba despre un cuplu de origine romana si de cei doi fii ai lor.

Tatal era cunoscut ca muncitor in domeniul constructiilor si, potrivit locuitorilor din cartier, cuplul mai avea si alti copii care ar sta in Romania.

Doua echipaje de pompieri au intervenit la fata locului, insotite de doua ambulante si masini ale politiei.

Pompierii au descoperit cadavrele celor patru in timp ce actionau pentru stingerea focului. Autoritatile au declansat o ancheta pentru a determina cauzele incendiului.

×