x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trăieşte într-un Boeing 727: Un american a transformat aeronava în casă de locuit (VIDEO)

Trăieşte într-un Boeing 727: Un american a transformat aeronava în casă de locuit (VIDEO)

04 Iun 2012   •   07:52
Trăieşte într-un Boeing 727: Un american a transformat aeronava în casă de locuit (VIDEO)

Bruce Campbell, un barbat din Statele Unite, s-a mutat intr-o padure din Oregon, intr-un avion Boeing 727 800 pe care l-a transformat in casa de locuit, scrie Daily Mail.

Omul le-a prezentat reporterilor CNN avionul scos din uz pe care el l-a dotat cu toate utilitatile de care dispune orice locuinta obisnuita.

Inainte de a patrunde la bordul casei sale, Bruce isi sterge pantofii de presul de la usa. 'Incerc sa pastrez totul ordonat si curat', si-a explicat acesta gestul.

Odata inlaturate scaunele pentru pasageri, in interior a ramas suficient spatiu pentru camera lui Bruce. Lucrurile barbatului stau impachetate in cutii de carton in cabina principala, asteptand sa-si gaseasca locul in noua locuinta.

Dintre cele trei toalete una este deja functionala, iar dusul a fost improvizat in cabina de bord, urmand ca Bruce sa puna la punct un sistem de canalizare complex. Momentan el nu dispune de televizor sau de radio, dar mai asculta muzica la iPod.

Atunci cand este cald afara, el iese sa se relaxeze pe aripile avionului.

Bruce descrie aventura locativa ca fiind un experiment si spera ca si alti oameni sa-i urmeze exemplul: "Este un experiment benefic si sper ca lumea va imbratisa aceasta idee la un moment dat". 'Nu e pentru toata lumea, dar este pentru multi oameni si in mod clar si pentru mine. Imi place la nebunie', a concluzionat americanul.

×