x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump spune că îşi va lua 'lungi vacanţe' dacă va pierde cursa pentru Casa Albă

Trump spune că îşi va lua 'lungi vacanţe' dacă va pierde cursa pentru Casa Albă

11 Aug 2016   •   22:10
Trump spune că îşi va lua 'lungi vacanţe' dacă va pierde cursa pentru Casa Albă

Candidatul republican în cursa pentru Casa Albă, Donald Trump, în scădere în sondajele de opinie, a încercat joi să minimalizeze costul personal al unei eventuale înfrângeri în faţa lui Hillary Clinton, în alegerile din noiembrie, afirmând că nu are nevoie să fie ales preşedinte, relatează AFP.

'Voi ştiţi, revin la o viaţă bună. Nu este ceea ce doresc, cred că voi câştiga, dar vom vedea', a spus Trump, într-un interviu telefonic pentru CNBC, referindu-se la eventualitatea unui eşec după următoarele trei luni.

"În cele din urmă, fie va funcţiona, fie îmi voi lua lungi, bune vacanţe', a declarat miliardarul american, care deţine un club privat la West Palm Beach, în Florida, unde îi place să-şi petreacă timpul.

Candidatul republican, 70 de ani, a pregătit terenul pentru o eventuală înfrângere în alegeri, săptămâna trecută, când a declarat că victoria riscă să-i fie furată. 'Credeţi-mă, trebuie să fim atenţi pe 8 noiembrie, deoarece aceste alegeri vor fi trucate', a afirmat el, o afirmaţie care i-a adus un răspuns dur din partea preşedintelui Barack Obama.

AGERPRES

×