x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trupa R.E.M. atacă Fox News. Vezi de ce s-a supărat Michael Stipe, fostul lider al trupei

Trupa R.E.M. atacă Fox News. Vezi de ce s-a supărat Michael Stipe, fostul lider al trupei

08 Sep 2012   •   12:59
Trupa R.E.M. atacă Fox News. Vezi de ce s-a supărat Michael Stipe, fostul lider al trupei

Michael Stipe, fostul lider al trupei R.E.M., care s-a destramat anul trecut dupa 31 de ani de activitate, a atacat dur postul de stiri Fox News pentru ca a folosit hitul trupei "Losing My Religion" din 1991, intr-un reportaj de la conventia democrata ce a avut loc joi seara, la Charlotte, Carolina de Nord. Reprezentantii postului TV sustin ca au respectat toate licentele si ca sunt flatati de atentie.

Pe site-ul trupei a fost postat un mesaj in care se arata ca celebra piesa a fost folosita intr-un material dedicat conventiei democrate, la care Barack Obama a fost investit oficial de Partidul Democrat drept candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale din SUA. "R.E.M. astazi (vineri n.r.), prin casa sa de discuri, Warner-Tamerlane Music, a cerut Fox News sa opreasca si sa nu mai continue pe viitor folosirea neautorizata si fara licenta a cantecului", se arata in postare.

"Avem prea putin respect sau deloc pentru reportajul lor inflorit. Muzica noastra nu are ce cauta acolo", a adaugat Stipe.

"Folosirea unui cantec R.E.M. de Fox News Channel in timpul editiei de joi a emisiunii 'Fox & Friends' a respectat intru totul acordurile de licenta incheiate cu toate partile corespunzatoare. Cu toate acestea, suntem oricand flatati sa primim atata atentie pentru alegerea unui cantec si speram ca R.E.M. au fost multumiti de publicitate", a declarat, ulterior, un purtator de cuvant al canalului Fox News, potrivit Antena3.


×