x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ultima rugăciune

Ultima rugăciune

20 Apr 2010   •   00:00
Ultima rugăciune
Sursa foto: /Reuters

Rugăciunea rostită de pilotul aeronavei prezidenţiale poloneze înainte ca aparatul să se prăbuşească a fost înregistrată de una dintre cutiile negre.

Informaţia a fost dată publicităţii de către procurorul general al Poloniei, Andrzej Seremet, relatează presa din Rusia. Oficialul polonez a spus că astfel de "momente intime" conţinute în înregistrări nu vor fi date publicităţii dar că nu are nimic împotrivă ca restul discuţiilor surprinse în cabina piloţilor.

Declaraţiile lui Seremet intervin în contextul în care surse din cadrul echipei ce anchetează accidentul de la Smolensk au declarat, zilele trecute, că în înregistrările de pe cutiile negre se aud ţipetele pasagerilor, înainte ca avionul să se prăbuşească. Informaţiile au fost dezminţite de locotenent-colonelul Zbigniew Zepa, unul dintre oficialii polonezi implicaţi în anchetă. Acesta a spus că niciuna dintre cutii nu avea cum să înregistreze sunetele din compartimentul pentru pasageri, ci doar sunetele de fundal din cabina piloţilor.

×
Subiecte în articol: externe