x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Uluitor: un copil de un şi jumătate a scăpat nevătămat după ce a fost lovit de o maşină care a intrat prin vitrina unui magazin (VIDEO)

Uluitor: un copil de un şi jumătate a scăpat nevătămat după ce a fost lovit de o maşină care a intrat prin vitrina unui magazin (VIDEO)

21 Oct 2011   •   16:55

Camerele de supraveghere ale unui magazin din Sydney au surprins momentul in care o masina scapata de sub control a intrat in mare viteza prin vitrina.

Ca prin minune, toti clientii au scapat nevatamati, inclusiv un copil in varsta de 17 luni, care se afla in carucior in momentul in care a fost lovit in plin de bolid.

Dupa o secunda de uluiala, mama s-a repezit la carucior, si-a luat copilul in brate si a inceput sa strige dupa ajutor, care, din fericire, nu a fost necesar, controlul efectuat la spital relevand faptul ca micutul nu a avut nici macar o zgarietura.

Testele efectuate la fata locului au aratat ca soferul masinii nu consumase nici droguri, nici alcool, martorii spunand ca acesta a pierdut controlul volanului incercand sa evite o masina care ii taiase calea.



×
Subiecte în articol: copil accident vitrina sydney bolid