x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un adolescent a chemat poliţia să pună capăt propriei sale petreceri care scăpase de sub control

Un adolescent a chemat poliţia să pună capăt propriei sale petreceri care scăpase de sub control

25 Sep 2014   •   18:55
Un adolescent a chemat poliţia să pună capăt propriei sale petreceri care scăpase de sub control

Un adolescent de 16 ani, din oraşul Puyallup, statul Washington, a chemat ieri poliţia ca să pună capăt propriei sale petreceri, după ce invitaţii ajunseseră prea beţi şi drogaţi ca să mai poată fi ţinuţi sub control.

Adolescentul profitase de faptul că părinţii săi erau plecaţi din oraş ca să dea o petrecere monstru. După ce invitaţii s-au îmbătat, însă, lucrurile au degenerat.

Un meleu de adolescenţi a rupt gardul casei, prăvălindu-se în curtea vecinului. Alţi adolescenţi, aflaţi în stare de ebrietate, au început să alerge pe străzile din jur, unii dintre ei ajungând într-o regiune împădurită din apropiere.

Poliţiştii care au intervenit la faţa locului povestesc că în momentul în care au intrat în casă, au auzit zgomote de sticlă spartă şi rumoarea unei încăierări.

Un "box" de bronz a fost găsit printre numeroase sticle de alcool. De asemenea, aerul era viciat de fum care mirosea a marijuana.

Poliţiştii au arestat 27 de persoane cu vârste între 15 şi 20 de ani pentru posesie de alcool (faptă interzisă în SUA până la vârsta de 21 de ani).

Un adolescent de 18 ani a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului. 

×
Subiecte în articol: petrecere alcool