x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un al treilea cadavru descoperit la locul raidului de la Saint-Denis

Un al treilea cadavru descoperit la locul raidului de la Saint-Denis

20 Noi 2015   •   12:38
Un al treilea cadavru descoperit la locul raidului de la Saint-Denis

Un al treilea cadavru a fost găsit în apartamentul din suburbia pariziană Saint Denis, la locul raidului inițiat de autoritățile franceze, susțin procurorii.

Potrivit bbc.com, a fost confirmat faptul că trupul unei femei a fost găsit în imobil, dar identitatea acesteia nu a fost făcută publică.  

Poliţia franceză a găsit un al treilea cadavru, al unei femei, în apartamentul vizat de operaţiunea desfăşurată miercuri de poliţia franceză în suburbia pariziană Saint-Denis, în urma atentatelor teroriste comise vinerea trecută la Paris şi soldate cu 129 de morţi şi 352 de răniţi, au anunţat vineri procurorii francezi, potrivit Reuters şi DPA citate de AGERPRES.

În apartament a mai fost găsit un paşaport aparţinând Hasnei Ait Boulahcen, femeia care s-a aruncat în aer în timpul operaţiunii de miercuri a forţelor speciale ale poliţiei franceze. Paşaportul se afla într-o geantă de mână.

Hasna Ait Boulahcen este verişoara lui Abdelhamid Abaaoud, 'creierul' atentatelor de la Paris din 13 noiembrie, care a fost lichidat în operaţiunea de miercuri a poliţiei franceze.

În prezent, cel mai căutat personaj pentru presupusă implicare în atentatele de la Paris este Salah Adbeslam (26 de ani). Acesta ar fi fost văzut joi seară în cartierul bruxellez Anderlecht, la bordul unui automobil de fabricaţie franceză, potrivit presei belgiene.

Salah Abdeslam ar fi fost zărit la începutul serii pe Chaussée de Ninove, în cartierul Anderlecht. Ulterior, el şi-ar fi abandonat maşina în zona Gare du Midi din Bruxelles. Toate efectivele de poliţie disponibile din Bruxelles au primit ordinul de a rămâne pe poziţii în urma primirii unei informaţii de la serviciile de informaţii conform căreia Salah Abdeslam se ascunde în capitala belgiană fără a mai avea la dispoziţie vreun automobil.

De asemenea, poliţia belgiană îl caută şi pe un membru al familiei Hasnei Ait Boulahcen.

×
Subiecte în articol: saint denis raid atentatele de la paris