x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un avion British Airways a aterizat de urgenţă după ce ambii piloţi s-au simţit rău în timpul zborului

Un avion British Airways a aterizat de urgenţă după ce ambii piloţi s-au simţit rău în timpul zborului

09 Ian 2012   •   15:24
Un avion British Airways a aterizat de urgenţă după ce ambii piloţi s-au simţit rău în timpul zborului

Autoritatile britanice au deschis o ancheta in urma unui incident survenit la bordul unui avion al companiei British Airways, care a trebuit sa revina pe Heathrow, la cateva zeci de minute dupa decolarea de pe aeroportul londonez.

Decizia a fost luata pentru ca cei doi piloti ai aeronavei, ambii femei se simteau rau si au avut nevoie de mastile cu oxigen.

Avionul, un Airbus A321, cu 100 de pasageri la bord, care efectua o cursa Londra - Glasgow, a aterizat in siguranta pe aeroportul Heathrow, acolo unde era asteptat de mai multe echipaje de interventie.

Informatia, publicata de Daily Mail, a fost confirmata intr-un comunicat al companiei aeriene, potrivit careia, "deoarece au avut brusc o senzatie de ameteala, cei doi piloti si-au pus mastile ca masura de precautie. Echipajele British Airways sunt antrenate sa faca fata unor astfel de circumstante".

Pasagerii au fost transportati la Glasgow la bordul unei alte curse, dupa o scurta asteptare, iar cauzele acestui incident, produs pe 20 decembrie, "nu au putut fi stabilite deocamdata, insa investigatiile continua", conform British Airways.

×
Subiecte în articol: british airways incident airbus