x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat a fost arestat pentru că a desenat o svatică pe steaua de la Hollywood dedicată lui Donald Trump

Un bărbat a fost arestat pentru că a desenat o svatică pe steaua de la Hollywood dedicată lui Donald Trump

27 Dec 2018   •   13:30
Un bărbat a fost arestat pentru că a desenat o svatică pe steaua de la Hollywood dedicată lui Donald Trump
Sursa foto: François Lacasse

Un bărbat a fost arestat după ce a desenat o svastică pe steaua dedicată lui Donald Trump pe Walk of Fame din Hollywood, faimosul bulevard californian care le omagiază pe celebrităţile din industria de divertisment, informează AFP. 

Jose Ortega, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinut de poliţie pe 23 decembrie după ce a fost surprins de un trecător în timp ce desena o svastică pe steaua de pe Walk of Fame dedicată celebrului om de afaceri american, unde sunt amplasate stelele care le omagiază pe unele dintre cele mai mari staruri din cinematografie şi televiziune. 

Donald Trump a primit respectiva stea în 2007 pentru participarea sa la emisiunea de televiziune "The Apprentice". 

Trecătorul a anunţat poliţia şi l-a urmărit pe suspect pe stradă până când acesta a fost reţinut de un echipaj de poliţişti, a explicat miercuri pentru AFP Drake Madison, un reprezentant al Poliţiei din Los Angeles (LAPD). 

Jose Ortega a fost acuzat de vandalism, iar svastica a fost ştearsă. 

Steaua lui Donald Trump a fost deja vandalizată în luna iulie de un alt bărbat, care s-a predat poliţiei şi urmează să fie judecat. 

Acuzat tot de vandalism, un al treilea bărbat a fost condamnat la trei ani de libertate condiţionată, muncă în folosul comunităţii şi o amendă de 4.000 de dolari după ce a distrus cu un târnăcop aceeaşi stea în 2006, în timp ce Donald Trump era candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

AGERPRES

×