x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un chirurg estetician a refuzat s-o "întinerească" pe Whitney Houston, cu două săptămâni înainte ca artista să moară

Un chirurg estetician a refuzat s-o "întinerească" pe Whitney Houston, cu două săptămâni înainte ca artista să moară

21 Feb 2012   •   06:24
Un chirurg estetician a refuzat s-o "întinerească" pe Whitney Houston, cu două săptămâni înainte ca artista să moară

Whitney Houston n-a putut face o operatie de chirurgie estetica cu doua saptamani inaintea mortii din cauza starii de sanatate precare. Cantareata a incercat, fara succes, sa se opereze. Ea s-a adresat celebrului doctor Marc Mani, chirurg estetician foarte cunoscut in showbiz, pentru o interventie care sa o intinereasca, scrie lesoir.be.

Ca la orice operatie, ea a trebuit sa treaca prin cateva teste de sanatate. Cand a primit rezultatele, medicul chirurg a trebuit sa o refuze pentru ca o operatie ar fi fost greu de suportat pentru organismul ei extrem de fragil.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie la varsta de 48 de ani. Cantareata a fost descoperita moarta in cada din camera ei de hotel din Los Angeles. Autoritatile americane nu au anuntat deocamdata cauza decesului.

Cantareata a fost inmormantata duminica langa locul de veci al tatalui ei, in cimitirul Fairview din Westfield.

Biserica baptista New Hope este locul unde Whitney Houston, calcand pe urmele mamei sale, cantareata de gospel si R&B, a inceput sa cante in cor la varsta de cinci ani, devenind solista la 11 ani.

Pe parcursul unei cariere de peste 30 de ani, in care a devenit una dintre cele mai admirate si mai influente cantarete din lume, Whitney Houston a castigat, printre altele, sase premii Grammy, 30 Billboard Awards si 22 American Music Awards.

×