x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un feribot A LUAT FOC în Marea Mediterană! Nava avea şi pasageri români la bord

Un feribot A LUAT FOC în Marea Mediterană! Nava avea şi pasageri români la bord

de Dragoş Tănase    |    28 Apr 2015   •   22:49
Un feribot A LUAT FOC în Marea Mediterană! Nava avea şi pasageri români la bord
Sursa foto: Foto: nationmultimedia.com
Un incendiu de proporţii a izbucnit la bordul navei care aparţine companiei italiene CSPA Navigazione şi efectua cursa pentru compania spaniolă Acciona Trasmediterránea.

Autorităţile maritime spaniole au salvat 170 de persoane aflate la bordul feribotului cuprins de flăcări, în Marea Mediterană, relatează Diario de Mallorca, citată de Antena 3.

 
 
Printre pasageri se numără și români, au anunțat autoritatea portuară din Insulele Baleare și compania ce operează ambarcațiunea, transmite AFP, preluată de Agerpres.

Potrivit primelor informații furnizate de compania spaniolă Acciona Trasmediterránea, pasagerii provin din cel puțin 12 state, respectiv Spania, Germania, România, China, Columbia, Ecuator, Senegal, Argentina, Albania, Australia, Bulgaria și Algeria.
 
Feribotul Sorrento a luat foc, marţi după-amiază, în vestul Mării Mediterane, în timp ce se deplasa între porturile spaniole Palma de Mallorca şi Valencia.
 
Feribotul a suferit daune de amploare şi se află la 18 mile marine (35 de kilometri) de localitatea Dragonera, situată pe insula spaniolă Mallorca, riscând scufundarea.
 

×