x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un hoţ a demonstrat că cel mai păzit loc din Londra poate fi spart

Un hoţ a demonstrat că cel mai păzit loc din Londra poate fi spart

12 Noi 2012   •   13:47
Un hoţ a demonstrat că cel mai păzit loc din Londra poate fi spart

Un hoţ a intrat în Turnul Londrei, a trecut peste securitate şi a furat un lanţ de chei ce aparţineau gărzilor. Acesta a reuşit să escaladeze poarta principală apoi a deschis alte încăperi până a reuşit să intre în camera unde erau ţinute bijuteriile Coroanei. Lanţul de chei cu care a reuşit să deschidă toate uşile se afla într-o cutie de metal, care ar fi trebuit să fie foarte bine păzită de către gardienii turnului.

Potrivit Daily Mail, gărzile au reuşit în cele din urmă să localizeze hoţul, cerând întăriri din partea poliţiei prin intermediul telefonului,  deoarece regulile stricte le interziceau gardienilor să părăsească posturile lor, însă aceştia au fost ignoraţi de către poliţişti, aşa că hoţul a reuşit să scape.

Cheile pe care hoţul le-a luat cu el deschid câteva săli de conferinţă şi un restaurant, aşa că supraveghetorii clădirii au fost nevoiţi să shimbe într-o noapte toate încuietorile clădirii.

Turnul Londrei este păzit de tradiţionalele gărzi ceremoniale ale Turnului Londrei însă aceştia sunt ajutaţi şi de o firmă privată de securitate. Poliţia încă îl caută pe hoţ.

×
Subiecte în articol: furt hot turnul londrei