x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un hoţ a vrut să jefuiască o casă, noaptea. Ce a văzut acolo l-a speriat atât de tare că a fugit

Un hoţ a vrut să jefuiască o casă, noaptea. Ce a văzut acolo l-a speriat atât de tare că a fugit

01 Mar 2013   •   11:24
Un hoţ a vrut să jefuiască o casă, noaptea. Ce a văzut acolo l-a speriat atât de tare că a fugit
Kimberley May dormea liniştită alături de iubitul ei şi de fetiţa lor de trei ani, când un hoţ a intrat în casă şi a început să caute obiecte de valoare şi bani. Infractorul a avut însă, parte de un adevărat şoc şi a fugit, ingrozit.

Kimberley a coborât imediat în bucătărie, auzind gălăgia făcută de hoţ. Din fericire, acesta fugise deja şi lăsase casa în dezordine, după ce reuşise să fure unele obiecte.

Talharul s-a speriat probabil de animalul de companie al familiei, un iepure dintr-o specie uriaşă. Toby are 4,5 kilograme şi stă în bucătărie, într-o cuşcă construită pentru un câine labrador.

Potrivit The Mirror, animalul a fost trezit de gălăgia făcută de hoţ şi a început să se agite în cuşcă, îngrozindu-l pe bărbat. Acesta s-a speriat atât de tare încât şi-a uitat pe canapea un morman de obiecte pe care se pregătea să le fure. A plecat însă cu un laptop, un iPad, cu geanta tinerei şi cu o medalie de onoare care aparţinuse bunicului ei.

Poliţiştii îl caută acum hoţ, iar Kimberley declară că îi este recunoscătoare iepurelui, care a fost un adevărat câine de pază.

Toby, care este din specia de iepuri numita ''Uriaşul britanic'' (Oryctolagus cuniculus), are doar doi ani şi va creşte şi mai mult, specia lui atingând la maturitate chiar şi şase kilograme.


×
Subiecte în articol: hot jefuitori spargere furt