x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un oligarh rus se pregăteşte de cel mai scump divorţ din istorie

Un oligarh rus se pregăteşte de cel mai scump divorţ din istorie

04 Iul 2010   •   00:00
Un oligarh rus se pregăteşte de cel mai scump divorţ din istorie

Dmitry Rybolovlev se confruntă cu cel mai costisitor divorţ din istorie, după ce soţia sa i-a cerut 3,8 miliarde de lire sterline. Femeia, în vârstă de 43 de ani, îl acuză de numeroase infidelităţi şi că şi-a plimbat amantele cu iahtul familiei.



Rybolovlev, în vârstă de 43 de ani, un magnat al industriei mineritului şi al zecelea cel mai bogat om din Rusia, este implicat într-un divorţ complicat cu soţia sa Elena, cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani şi cu care are doi copii.

Miza o reprezintă un iaht în valoare de 72 de milioane de lire, acostat în Italia, şi o serie de proprietăţi de lux de la Londra până în SIngapore, inclusiv o vilă în valoare de 62 de milioane de lire din Palm Beach (Florida), pe care cuplul a cumpărat-o de la Donald Trmp.

Printre bunurile lui Rybolovlev se mai numără o colecţie de artă ce include tablouri semnate de Picasso, Van Gogh, Gauguin şi Monet.

Soţia oligarhului, în vârstă de 43 de ani, îl acuză de numeroase infidelităţi şi că şi-a plimbat amantele cu iahtul familiei, relatează Daily Telegraph.

Cazul este judecat la un tribunal din Elveţia şi a scos din nou la lumină stilul de viaţă extravagant al elitei ruse.

×
Subiecte în articol: externe