x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un paraşutist roman şi-a pierdut viaţa în timpul unui antrenament în Polonia

Un paraşutist roman şi-a pierdut viaţa în timpul unui antrenament în Polonia

24 Sep 2022   •   11:31
Un paraşutist roman şi-a pierdut viaţa în timpul unui antrenament în Polonia
Sursa foto: facebook

Sorin Constantin, şeful Aerodromului din Iaşi, în vârstă de 49 de ani şi-a pierdut viaţa în mod tragic, în Polonia, după ce în timpul săriturii, paraşuta sa s-a încurcat de o alta a unui altui săritor. Cel din urmă, un polonez, a ajuns al spital în stare gravă.

Fostii colegi ai parașutistului sunt devastati. Cu totii au postat astazi un mesaj emotional pe pagina de Facebook "Parașutiștii la ei acasã.SKYDIVE". 

Vestea morţii lui Sorin Constantin E, cu o vastă experienţă în domeniu şi peste 4.000 de salturi, i-a şocat pe colegi. „Sorin Constantin E. s-a stins din viață într-un tragic accident de parasutism, în Polonia, unde se antrena pentru a pune voalura tricoloră într-o formație care intenționa să stabilească un nou record european. Comandant al Aeroclubului Teritorial Iași, instructor de parașutism cu toate calificarile și o experiență de peste 4000 de salturi, coordonatorul Lotului Național de Parașutism - lucru relativ pe cupolă, unul dintre membrii fondatori ai formației demonstrative Blue Wings, a fost mereu un model de profesionalism pentru toți cei din jur. Dumnezeu sa il ierte si să îl odihnească în pace!”, se arată pe pagina de Facebook 

×