x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un pensionar a murit sfârtecat de muşcăturile unor măgari!

Un pensionar a murit sfârtecat de muşcăturile unor măgari!

20 Mai 2013   •   17:55
Un pensionar a murit sfârtecat de muşcăturile unor măgari!

Un pensionar în vârstă de 65 de ani nu bănuia că drumul pe care urma să-l facă până la o fermă apropiată pentru a vizita un vechi amic, avea să fie ultimul din viaţa sa...

Pe drumul către locuinţa prietenului său, bătrânul, care folosea un moped special pentru persoane cu dificultăţi la deplasare, a fost atacat de doi măgari, şi a murit,  cu corpul sfârtecat de muşcături şi călcat sub copitele animalelor.

Întâmplarea s-a petrecut în apropierea oraşului maghiar Magyarszecsod.
Când a descoperit rămăşitele, prietenul victimei a crezut iniţial că aceasta fusese atacat de o haită de lupi sau de câini sălbăticiţi.
Examenul medicilor legişti a scos la iveală faptul că urmele de muşcătură de pe corpul pensionarului, ca şi alte urme de agresiune, proveneau de la alte animale, considerate neagresive până acum cu oamenii: măgarii.
Poliţiştii care au anchetat cauzele decesului au descoperit probe evidente care demonstrau că victima a fost atacată de măgari, care l-au târât din mopedul în care se deplasa, l-au muşcat şi l-au călcat sub copite.

Medicii veterinari consideră că agresivitatea măgarilor, ce urmează să fie sacrificaţi, a fost o reacţie a animalelor la ceea ce au considerat o încălcare a teritoriului lor.
thesun.co.uk

×