x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un tâlhar a chemat poliția, după ce oamenii pe care îi jefuia au scos pistoalele

Un tâlhar a chemat poliția, după ce oamenii pe care îi jefuia au scos pistoalele

07 Dec 2012   •   14:14
Un tâlhar a chemat poliția, după ce oamenii pe care îi jefuia au scos pistoalele

Un tâlhar care a fost surprins de proprietarii casei pe care o jefuia a luat-o la fugă, s-a ascuns în mașina personală și a chemat poliția ca să-l scape de proprietarul casei și fiul acestuia, care ieșiseră după el cu pistoalele.

Suspectul, pe nume Christopher Moore, a intrat în casa lui James Gerow, aflată la o fermă de lângă orașul Springtown. James Gerow spune că nu își încuie niciodată ușa, din respect pentru musafirii care obișnuiesc să-l viziteze.

Tâlharul a pătruns în casă nestingherit, însă a făcut greșeala de a deschide ușa dormitorului în care James Gerow și soția sa dormeau. Proprietarul a pus imediat mâna pe pistol, în timp ce Christopher Moore a luat-o la fugă și s-a încuiat în camioneta pe care o parcase în fața casei.

Tâlharul nu a putut însă să demareze, pentru că James Gerow și fiul acestuia ieșiseră deja cu pistoalele și îl amenințau că dacă pleacă, îl împușcă.

În acest timp, două telefoane au fost date la serviciul de urgență.

Lindy Gerow, soția proprietarului, a fost cea care a telefonat prima: "Am prins un tâlhar în casă. Veniți repede, soțul meu e pe cale să-l împuște”.

În același timp, însuși tâlharul cerea ajutorul poliției: ”Sunt undeva la țară. Un tip mă amenință cu pistolul”, a spus Christopher Moore.

În acest timp, James Gerow își instruise fiul să-l împuște pe tâlhar în picioare, dacă se dă jos în mașină și luase decizia să nu-l omoare, dat fiind că nu părea periculos.

Când poliția a ajuns la fața locului, atât Lindy Gerow, cât și tâlharul încă mai vorbeau la telefon cu operatorii serviciului de urgență.

Moore a fost arestat pentru tâlhărie și așteaptă acum să fie judecat, având posibilitatea de a ieși din arest dacă plătește o cauțiune de 35.000 de dolari. 

×
Subiecte în articol: talharie james gerow christopher moore