x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vezi ce vânzări va genera venirea pe lume a moştenitorului tronului britanic

Vezi ce vânzări va genera venirea pe lume a moştenitorului tronului britanic

17 Iun 2013   •   22:19
Vezi ce vânzări va genera venirea pe lume a moştenitorului tronului britanic
Sursa foto: EPA/Intact Images

Venirea pe lume a unui moştenitor al tronului britanic, programată luna viitoare, atunci când ducesa de Cambridge va da naştere primului său copil, va genera sume considerabile ce vor intra în contul familiei regale.

Conform ediţiei electronice a tabloidului The Sun, la palatul Windsor se vor vinde haine de bebeluş şi multe alte suveniruri, care vor celebra venirea pe lume a moştenitorului, banii urmând a fi folosiţi pentru întreţinerea palatelor casei regale britanice.

Bunicul, Prinţul Charles, s-a gândit deja la o colecţie de botoşei făcuţi manual, care vor fi vânduţi, la un preţ modic, de 22,50 lire sterline perechea, în magazinul său, Highgrove.

Şi familia viitoarei mămici a gândit o cale de a scoate bani de pe urma venirii pe lume a copilului, adăugând pe site-ul care promovează bussiness-ul familiei Middleton organizări de petreceri şi vânzări de accesorii precum baloane şi jucăriile.

Jurnaliştii britanici estimează că venirea pe lume a moştenitorului tronului va genera vânzări de circa 100 de milioane de lire sterline.

×