x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vezi înregistrarea atacului armat în urma căruia o fetiţă de cinci ani a rămas paralizată

Vezi înregistrarea atacului armat în urma căruia o fetiţă de cinci ani a rămas paralizată

26 Mar 2012   •   19:30
Vezi înregistrarea atacului armat în urma căruia o fetiţă de cinci ani a rămas paralizată

Justitia britanica i-a gasit vinovati pe trei barbati, autorii unui sangeros atac armat indreptat impotriva unei gasti rivale, dar soldat cu doua victime colaterale, un barbat in varsta de 35 de ani si o fetita de numai cinci ani, condamnata sa traiasca pentru tot restul vietii intr-un scaun cu rotile.

Incidentul s-a produs in urma cu aproape un an, Thusha Kamaleswaran, nepoata proprietarului magazinului din Stockton in care cei trei si-au urmarit rivalii, jucandu-se si dansand printre rafturi in momentul in care, conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere si vizionate luni in instanta, s-au declansat fpcurile de arma.

Micuta Thusha a fost lovita in piept de un glont, medicii sositi imediat la fata locului fiind obligati sa recurga in doua randuri la masuri de resuscitare pentru a o mentine in viata.

Cei trei atacatori, Nathaniel Grant, Kazeem Kolawole si Anthony McCalla, care nu dat dovada nicio clipa de regrete pentru faptele comise, au fost gasiti vinovati de atac armat premeditat, verdictul urmand a fi pronuntat peste cateva zile.

×
Subiecte în articol: magazin fetita atac armat