x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe (VIDEO) Condamnată să stea în intersecție ținând o pancartă cu inscripția ”IDIOATĂ”. Vezi de la ce i s-a tras

(VIDEO) Condamnată să stea în intersecție ținând o pancartă cu inscripția ”IDIOATĂ”. Vezi de la ce i s-a tras

06 Noi 2012   •   15:55
(VIDEO) Condamnată să stea în intersecție ținând o pancartă cu inscripția ”IDIOATĂ”. Vezi de la ce i s-a tras

O femeie din care a fost filmată în timp ce ocolea un autobuz școlar intrând cu automobilul pe trotuar a fost obligată de judecătorul de caz să stea într-o intersecție purtând o pancartă cu inscripția „idioată”.

Shena Hardin, de 32 de ani, s-a mai ales și cu o amendă de 250 de dolari și suspendarea permisului de conducere pentru 30 de zile.

Hardin trebuie să stea azi și mâine în mijlocul unei intersecții din Clevland purtând o pancartă pe care scrie: "Trebuie să fii idioată ca să conduci pe trotuar pentru a ocoli un autobuz școlar”. Femeia trebuie să poarte pancarta între orele 7:45 și 8:45 în ambele zile.

Femeia a fost filmată de șoferul autobuzului școlar, care a observat că femeia intră cu mașina pe trotuar de fiecare dată când are în față autobuzul parcat ca să primească copiii în drum spre școală.

Un polițist fusese alertat și, imediat ce femeia și-a făcut ocolul obișnuit pe trotuar, aceasta a fost oprită.

"Avem un șofer foarte conștiincios, care lucrează pentru noi de 30 de ani. Chiar îi pasă de copiii pe care îi conduce și a vrut să se asigure că femeia nu va mai face această manevră periculoasă niciodată”, a declarat Eric Taylor, directorul companiei care se ocupă de aceste autobuze. 

Pentru această faptă va sta în intersecție purtând o pancartă cu inscripția ”IDIOATĂ”!

×