x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. JAFUL SECOLULUI. Au furat bijuterii din mall şi apoi au fugit cu motocicletele prin magazin

VIDEO. JAFUL SECOLULUI. Au furat bijuterii din mall şi apoi au fugit cu motocicletele prin magazin

07 Noi 2012   •   09:44
VIDEO. JAFUL SECOLULUI. Au furat bijuterii din mall şi apoi au fugit cu motocicletele prin magazin
Şase oameni pe trei motociclete au intrat în centrul comercial Brent Cross Shopping Centre, din nordul Londrei.Un martor a surpins imaginile deprinse din filmele americane cu jaful pus la punct până la cel mai mic amănunt.

Şase hoţi pe motociclete au îngrozit cumpărătorii când aceştia au spart un magazin de bijuterii şi apoi au fugit cu motocicletele prin centru comercial. Îmbrăcaţi în negru, cu caştile de motociclişti puse şi cu cagule negre, hoţii au gonit cu motocicletele prin interiorul centrului comercial plin de oameni, apoi trei din cei sase hoţi au spart geamurile magazinului de bijuterii, folosindu-se de răngile şi topoarele pe care le aveau la îndemână.

Hoţii au luat toate ceasurile Cartier şi Rolex pe care le-au gasit în magazin înainte de a demara în mare trombă cu motocicletele printre cei care se aflau pe culoarele mall-ului.

Michaelle Webber, în vârstă de 36 de ani, a fost martoră la întreaga întâmplare, pe care a povestit-o cu amănunte ziarului Daily Mail: "Am intrat în magazin chiar cu 10 minute înainte de a începe jaful. Mă aflam lângă magazinele John Lewis şi New Look când am auzit pe cineva în spatele meu spunând "să înceapă distracţia". La scurt timp s-a declanşat haosul în centrul comercial. Multă lume fugea, am auzit oameni vorbind despre faptul că la etaj nişte puşti se dau cu motocicletele şi că ar fi furat ceva dintr-un magazin. Lumea a început să urle şi cineva ne spunea să ieşim urgent din magazin. Iniţial am crezut că este vorba despre o ameninţare cu bombă şi am început să mă gândesc la copiii mei şi la familie, inima a început să îmi bată tare şi simţeam un gol în stomac. Următoarele momente au fost groaznice, toată lumea fugea spre ieşire fără să ţină cont dacă loveşte sau calcă pe altcineva. A fost haotic", a declarat femeia.




×
Subiecte în articol: jaf magazin bijuterii motociclete