x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Nu o să-ţi vină să crezi ce poate face acest băiat. Povestea care a IMPRESIONAT LUMEA

VIDEO. Nu o să-ţi vină să crezi ce poate face acest băiat. Povestea care a IMPRESIONAT LUMEA

22 Ian 2013   •   10:58
VIDEO. Nu o să-ţi vină să crezi ce poate face acest băiat. Povestea care a IMPRESIONAT LUMEA
Mulţi au nevoie de curaj pentru a înfrunta ceva care pare periculos şi riscant, însă nu şi Tommy Carroll.

Tommy este skater de la vârsta de 10 ani chiar dacă de la vârsta de doi ani acesta şi-a pierdut vederea. Tânărul, acum student, obişnuieşte să meragă în parc, dimineaţa, când nu este nimeni prin preajmă.

"Mă folosesc de sunetul pe care îl scot roţile ca să îmi dau seama dacă e un obstacol în calea mea. Mă ajută să mă orientez", a mărturisit băiatul.

Într-un interviu acordat ziarului Huffington Post, Carroll povesteşte despre presiunile pe care le-a simţit de la colegii de şcoală şi alţi skateri.

"Am simţit tot timpul ca trebuie să fiu foarte bun în orice parc de skateboarding, pentru că, dacă eram numai bun, oamenii au fi spus că sunt grozav pentru un skater orb. Am vrut să fiu grozav şi punct", a spus tânărul.

Povestea lui Carroll a ajuns şi la urechile skaterului profesionist Tony Hawk, care a decis să îl viziteze pe băiat în oraşul natal Glenview, Illinois, SUA. Cei doi au petrecut ziua pe skateboard.

"Cred că toţi oamenii ar trebui să ştie că totul se întâmplă cu un scop şi că există întotdeauna o cale să depăşeşti un obstacol dacă îţi doreşti asta cu adevărat", a spus Tommy Carroll.





×
Subiecte în articol: skater baiat uimitor impresionant orb riscant