x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO TERIFIANT. Momentul în care un avion de pasageri ratează aterizarea pe aeroportul din Amsterdam

VIDEO TERIFIANT. Momentul în care un avion de pasageri ratează aterizarea pe aeroportul din Amsterdam

05 Noi 2014   •   15:25
VIDEO TERIFIANT. Momentul în care un avion de pasageri ratează aterizarea pe aeroportul din Amsterdam

Orice persoană căreia îi este frică să zboare cu avionul ar face bine să nu privească imaginile de mai jos. Materialul video postat pe YouTube surprinde momentul în care un avion de pasageri Easyjet ratează aterizarea pe aeroportul Schiphol din Amsterdam din cauza vântului puternic.

Aeronava se apropie de pistă, o atinge preţ de o secundă cu roata dreaptă, însă, imediat, ia altitudine. Apoi, avionul încearcă o a doua aterizare, care de această dată, s-a petrecut fără niciun fel de problemă.

Un purtător de cuvânt al companiei Easyjet a declarat că în timpul procedurii urmate de pilotul avionului, pasagerii au fost în deplină siguranţă.

"Atât siguranţa pasagerilor, cât şi cea a echipajului nu au fost puse niciun moment în pericol. Piloţii noştri sunt foarte bine instruiţi. Siguranţa pasagerilor şi a echipajului este prima prioritate a companiei aeriene", a declarat reprezentantul Easyjet.



×