x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vladimir Putin se teme că va fi otrăvit. A concediat 1.000 de oameni din personalul său

Vladimir Putin se teme că va fi otrăvit. A concediat 1.000 de oameni din personalul său

18 Mar 2022   •   12:56
Vladimir Putin se teme că va fi otrăvit. A concediat 1.000 de oameni din personalul său

Vladimir Putin ar fi concediat circa 1.000 de oameni care fac parte din personalul său din cauza temerilor privind o posibilă otrăvire.

În contextul invadării Ucrainei și a sancțiunilor economice dure impuse de statele occidentale este evident că președintele Federației Ruse este conștient că acțiunile sale viitoare îi neliniștesc inclusiv pe compatrioții săi, arată un raport realizat de Inside Edition, scrie marca.com.

Potrivit documentului, acesta ar fi început brusc să-și concedieze personalul, circa 1.000 de persoane pierzându-și locurile de muncă. 

Este vorba despre angajați din imediata apropiere a liderului de la Kremlin, cei care îi servesc mâncarea și îl îngrijesc în mod regulat. 

Surse din anturajul său susțin că își pune oamenii din jur să guste întotdeauna mâncarea înainte de a i-o servi. 

Și dictatorul venezuelean Nicolas Maduro avea același timp de comportament, pe care Putin ar fi început să-l practice înainte de invazie, susține raportul, care comenzează că acesta s-ar teme de o lovitură de stat sau de tentative de asasinat. 

De cine ar trebui să se teamă cel mai mult Vladimir Putin?

În afară de oamenii care interacționează zilnic cu el, există o concepție greșită clară despre cine ar trebui să se teamă cel mai mult președintele Rusiei. Există speculații despre oligarhii ruși, care dețin sume nebunești de bani și proprietăți. Dar cei care dețin cu adevărat orice fel de putere asupra lui Putin sunt șefii armatei, ei sunt cei care dețin puterea de a-l răsturna eventual pe președintele rus în orice moment. Dacă există vreun indiciu că așa-numita sa „operațiune militară” nu se desfășoară conform planului, Putin își poate lua  la revedere de la conducerea țării. Dar există și un impuls clar din partea Occidentului prin sancțiuni care afectează economia Rusiei la un nivel mai profund. Timpul va spune dacă Vladimir Putin va fi răsturnat de la putere sau nu.

Cu doar câțiva ani în urmă, Vladimir Putin se înțelegea foarte bine cu majoritatea țărilor din Europa însă declanșarea operațiunilor sale speciale în țara vecină au provocat indignare în cancelariile vestice și acuzații grave privind crime de război. 

 



 
×
Subiecte în articol: Vladimir Putin