x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Vreau să renunţ la tratament şi să mor liniştit!". ULTIMELE DORINŢE ale unui băieţel de 11 ani, bolnav de cancer

"Vreau să renunţ la tratament şi să mor liniştit!". ULTIMELE DORINŢE ale unui băieţel de 11 ani, bolnav de cancer

19 Feb 2014   •   14:35
"Vreau să renunţ la tratament şi să mor liniştit!". ULTIMELE DORINŢE ale unui băieţel de 11 ani, bolnav de cancer

Un băieţel în vârstă de 11 ani, bolnav de cancer, a întocmit o listă cu ultimele lucruri pe care vrea să le facă înainte să moară. Reece Puddington se luptă de 6 ani cu nemiloasa boală, iar acum a luat decizia să nu mai urmeze niciun fel de tratament care să-i prelungească viaţa, scrie metro.co.uk.

Băieţelul de 11 ani din Whitstable, Kent, vrea să moară liniştit, acasă.

El a scris pe Facebook că, după ultimele analize, a fost trimis acasă şi i s-a spus că are două variante.

"Pot să optez pentru un nou tratament, dar asta înseamnă să merg tot timpul la spital şi să mă confrunt cu tot felul de efecte secundare, dar acest tratament ar putea să-mi prelungească viaţa. A doua variantă ar fi să nu fac nimic, să stau acasă şi să las natura să-şi urmeze cursul, ceea ce înseamnă că aş muri mai devreme decât dacă aş lua un tratament. Mama mea a sperat în ultimii şase ani că va avea curajul să recunoască că s-a sfârşit. Mama m-a lăsat să aleg şi mă lasă să plec", a scris Reece pe Facebook.

În urma acestui mesaj, băiatul a primit sute de mesaje de încurajare.

Lista cu ultimele dorinte include, printre altele, o întâlnire cu actorul Johnny Depp, să viziteze Sun City din Africa de Sud şi să aibă o casă de hobbiti în grădină. O parte din dorinţele lui au fost deja îndeplinite, graţie unei campanii pentru strângere de fonduri.

×