x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ministrul Apărării a anunțat că armata israeliană este gata să riposteze puternic la orice atac

Ministrul Apărării a anunțat că armata israeliană este gata să riposteze puternic la orice atac

de Redacția Jurnalul    |    11 Aug 2024   •   22:00
Ministrul Apărării a anunțat că armata israeliană este gata să riposteze puternic la orice atac
Sursa foto: Hepta/ Yoav Gallant

Ministrul israelian al Apărării a lansat un avertisment către Iran și Hezbollah. Yoav Gallant a anunțat că armata israeliană este gata să riposteze puternic la orice atac, relatează The Jerusalem Post.

Israelul se pregătește pentru escaladare, le-a spus duminică ministrul Apărării, Yoav Gallant, noilor soldați care s-au înrolat în Brigăzile Kfir și Nahal.

„Inamicii noștri din Iran și Hezbollah ameninţă că ne vor face rău în moduri în care nu ne-au mai rănit până acum. Le spun, ar trebui să ştiţi asta, că oricine ne va face rău într-un mod în care nu a acţionat în trecut, este posibil să fie lovit de noi într-un mod în care nu am acționat în trecut, iar IDF are o capacitate semnificativă și puternică”, spune Yoav Gallant, ministrul israelian al Apărării.

La începutul acestei săptămâni, ministrul israelian de Externe, Israel Katz, a avertizat că Iranul a decis să lanseze un atac asupra Israelului, relata The Jerusalem Post.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Yoav Gallant hezbollah Israel