x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Andrew Tate și fratele său, Tristan, vor rămâne în arest cel puțin până pe 21 aprilie

Andrew Tate și fratele său, Tristan, vor rămâne în arest cel puțin până pe 21 aprilie

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2023   •   15:00
Andrew Tate și fratele său, Tristan, vor rămâne în arest cel puțin până pe 21 aprilie
Sursa foto: antena3CNN

Andrew Tate și fratele său, Tristan, vor rămâne în închisoare încă 30 de zile pentru acuzații de trafic sexual, după ce instanța le-a prelungit miercuri detenția.

Tate, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat pe 29 decembrie la București, împreună cu Tristan și două românce, fiind suspectat de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat pentru exploatarea victimelor, conform Daily Mail.

Miercuri, un judecător a prelungit pentru a patra oară cu 30 de zile mandatul lor de arest, ceea ce înseamnă că toți cei patru - frații Tate și Luana Radu, 32 de ani, și Georgina Naghel, 28 de ani - vor rămâne în arest până pe 21 aprilie, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Tate pentru Mail Online.

Niciunul dintre cei patru nu a fost încă acuzat în mod oficial.

Decizia a fost luată la puțin peste o săptămână după ce lui Tate i-a fost refuzată cauțiunea după aproape trei luni petrecute în spatele gratiilor. La vremea respectivă, influencerul s-a declarat "dezamăgit" de această decizie, deoarece avea "mari speranțe de a se reuni cu familia".

Luna trecută, Tate, care este acuzat că a recrutat tinere femei și le-a forțat să creeze conținut pornografic online, a pierdut un alt apel împotriva deciziei anterioare a unui judecător de a-i prelungi arestul pentru a treia oară.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Andrew Tate Tristan arest