x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie ANI: Cristian Popescu Piedone, în conflict de interese administrativ

ANI: Cristian Popescu Piedone, în conflict de interese administrativ

10 Oct 2016   •   09:50
ANI: Cristian Popescu Piedone, în conflict de interese administrativ

Agenţia Naţională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone.

Potrivit unui comunicat al ANI, în calitate de primar al sectorului 4, Piedone a semnat, în perioada 2013 - 2015, şase acorduri de funcţionare şi două autorizaţii de funcţionare pentru God Trust Enterprises SRL, Sport Team Kart SRL şi Chocoland SRL, societăţi la care copiii săi deţin calitatea de asociat şi funcţia de administrator.

Anterior, tot legat de acest caz, ANI a constatat încălcarea de către Piedone a conflictului de interese în materie penală, fiind sesizat la data de 14 septembrie Parchetul General.

Pe lângă cele şase acorduri de funcţionare şi două autorizaţii, ANI reclama atunci şi faptul că, începând cu anul 2013, SC Sport Team Kart SRL, societate administrată de fiul lui Piedone, a încheiat patru contracte cu Administraţia Domeniului Public Sector 4, instituţie subordonată Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafeţe de 400 mp, însă, în urma măsurătorilor efectuate, a rezultat că aceasta ocupă suprafaţa de 2.234 mp. AGERPRES

×