x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Autoritățile române nu știu unde este închisă Elena Udrea în Bulgaria. Au emis mandat european

Autoritățile române nu știu unde este închisă Elena Udrea în Bulgaria. Au emis mandat european

09 Mai 2022   •   19:47
Autoritățile române nu știu unde este închisă Elena Udrea în Bulgaria. Au emis mandat european

Curtea de Apel București nu a putut să o localizeze pe Elena Udrea în Bulgaria. Magistrații au hotarat să emită un ordin european de anchetă in vederea identificarii locației exacte a Elenei Udrea pentru a putea fi audiată prin videoconferință în dosarul Hidroelectrica.

Judecătorii de la Curtea de Apel București au nevoie de documente oficiale pentru a o localiza pe Elenea Udrea, pe care nu le-au obținut de la Tribunalul București. După obtinerea acestor documentele, aceasta va fi citată pentru a da declarații în dosarul Hidroelectrica, scrie Antena3

În acest dosar, fostul ministru al Turismului este acuzat că ar fi primit mită de 3,8 milioane de euro pentru ca anumite contracte ale unui om de afaceri cu Hidroelectrica să continue.

Astefel, în mai puțin de 24 de ore, Elena Udrea va afla dacă va fi sau nu extrădată pentru a-și ispăși pedeapsa de șase ani de închisoare în România, în dosarul Gala Bute.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea