x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Avraham Morgenstern, prins in Argentina. Prietenul lui Mazăre este condamnat la 8 ani de închisoare

Avraham Morgenstern, prins in Argentina. Prietenul lui Mazăre este condamnat la 8 ani de închisoare

14 Dec 2017   •   12:16
Avraham Morgenstern, prins in Argentina. Prietenul lui Mazăre este condamnat la 8 ani de închisoare

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat la opt ani închisoare pentru evaziune fiscală, a fost localizat şi reţinut, în cursul nopţii de miercuri spre joi, în Argentina, la Buenos Aires, a anunţat Biroul de presă al IGPR. 

"În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Serviciul Urmăriri al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, Avraham Morgenstern, urmărit internaţional de autorităţile române, a fost localizat şi reţinut, în cursul acestei nopţi, în Buenos Aires - Argentina. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare documentele de identitate ale unui conaţional", a precizat sursa citată. 

În prezent, se derulează procedura legală în astfel de situaţii. 

Potrivit IGPR, schimbul de date şi informaţii a avut loc prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din Poliţia Română, iar operaţiunea s-a derulat cu sprijinul Europol, Interpol şi US Marshall. 

"Mulţumim pentru excelenta cooperare poliţienească reprezentanţilor instituţiilor de aplicare a legii din peste 26 de state partenere ENFAST, în special poliţiştilor din Spania şi Germania, dar şi partenerilor interni", a transmis IGPR. AGERPRES

×
Subiecte în articol: radu mazare Avraham Morgenstern