x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bunica Anei Maria Pătru, în vârstă de 90 de ani, la DNA Ploieşti

Bunica Anei Maria Pătru, în vârstă de 90 de ani, la DNA Ploieşti

04 Oct 2017   •   12:36
Bunica Anei Maria Pătru, în vârstă de 90 de ani, la DNA Ploieşti

Bunica fostei şefe a AEP, Ana Maria Pătru, o femeie în vârstă de 90 de ani, a sosit miercuri la sediul DNA Ploieşti, unde a fost citată pentru a fi audiată în calitate de martor. 

Femeia este însoţită de Ana Maria Pătru şi de un avocat, cel din urmă solicitând la sediul parchetului şi o ambulanţă în scop preventiv, având în vedere vârsta înaintată a acesteia. 

Luând în considerare că accesul cu maşina în curtea DNA Ploieşti nu este permis, femeia, care se deplasa foarte greu, a fost preluată de echipajul ambulanţei cu un scaun rulant pentru a fi dusă la audieri. 

"Ştiu de ce am venit. Am venit şi eu aicea, că aşa îmi vine să şi plâng, am venit de acasă să văd şi eu ce a făcut DNA, că mi-a nenorocit copilul. Le spun (anchetatorilor n.r.) în felul următor, că vreau să trăiesc să văd şi eu pe DNA care şi-a bătut joc de copilul meu, să-i văd şi pe ei la puşcărie", a declarat bunica fostei şefe a AEP la intrarea în sediul DNA. 

Ana Maria Pătru a fost pusă, în data de 27 septembrie 2017, sub control judiciar de procurorii DNA Ploieşti într-un nou dosar în care aceasta ar fi inculpată pentru infracţiunile de trafic de influenţă, spălare a banilor şi inducere în eroare a organelor judiciare. 

În decembrie 2016, Ana Maria Pătru a fost trimisă în judecată de DNA Ploieşti sub acuzaţia că a primit mită de la firma Siveco, constând în contravaloarea unui apartament şi a unui autovehicul pentru a asigura derularea, în bune condiţii, a unor contracte pe care compania le avea cu AEP. AGERPRES

×