x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cazul de la Caracal. SIIJ a deschis un dosar penal în legătură cu modul de desfăşurare a anchetei

Cazul de la Caracal. SIIJ a deschis un dosar penal în legătură cu modul de desfăşurare a anchetei

30 Iul 2019   •   11:06
Cazul de la Caracal. SIIJ a deschis un dosar penal în legătură cu modul de desfăşurare a anchetei

Procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie au dispus începerea urmăririi penale in rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, în legătură cu modul în care organele de urmărire penală au acţionat în cazul uciderii adolescentelor din judeţul Olt.

"Procurorii din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie au dispus, la data de 28 iulie 2019, începerea urmăririi penale in rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, în cauza privind împrejurările în care organele de urmărire penală au acţionat/nu au acţionat în contextul cercetărilor care s-au desfăşurat în dosarul uciderii adolescentelor din Olt", se arată într-un comunicat al SIIJ.

Luni, procurori şi ofiţeri de poliţie judiciară de la SIIJ au ridicat documente de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, Curtea de Apel Craiova, IPJ Olt şi IPJ Dolj.

De asemenea, au fost efectuate audieri şi alte activităţi investigative.

Activităţile vor continua şi în cursul zilei de marţi. AGERPRES

×