x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie VIDEO - Cheloo la Tribunalul Prahova, în dosarul de trafic de droguri: Am venit să lansez noul album Paraziții

VIDEO - Cheloo la Tribunalul Prahova, în dosarul de trafic de droguri: Am venit să lansez noul album Paraziții

17 Mai 2017   •   15:09
VIDEO - Cheloo la Tribunalul Prahova, în dosarul de trafic de droguri: Am venit să lansez noul album Paraziții

Cătălin Ștefan Ion, artistul cunoscut sub numele de Cheloo, s-a prezentat astăzi în fața instanței de la Tribunalul Prahova la primul termen în dosarul de trafic de droguri în care este implicat. Cum artistul a semnat deja un acord de recunoaștere, cel mai probabil astăzi va primi deja sentința.

La intrare în Tribunal, Cheloo a glumit cu jurnaliștii prezenți la fața locului și le-a spus că a venit să își lanseze noul album Paraziții. Întrebat dacă are emoții pentru proces, artistul a spus că este foarte, foarte agitat și că îi tremură mâinile (video jos).

Se pare că în acordul de recunoaștere Cheloo a declarat că le-a oferit unor prieteni cannabis pe care îl deținea pentru consum propriu, dar că nu a vândut stupefiante. În urma încheierii acordului de recunoaștere a vinovăției, procurorii au propus condamnarea lui Cheloo la doi ani de închisoare cu suspendare, iar instanța va decide astăzi în acest sens.

Citește tot articolul pe Ziarul Incomod

×